Barcelona-Priorato-Penedes-Alella med Kaj Ströberg
 5 - 10 maj 2016
 (6 dagar)
Resan genomförd - se bilder

Program(prel.) Vi flyger från Kastrup och tar taxi till vårt mycket centrala hotell, som ligger på La Rambla. Vi bor på Hotel Oriente*** och har fyra hela dagar att uppleva Barcelona med närliggande vinområden, förutom ankomst och avresedag - se flygtider nedan.

Vi kommer att göra två heldagsturer, som vardera kommer att innehålla två vinprovningar med lunch däremellan. En dag ägnas åt kultförklarade Priorato(årets vinby hos Munskänkarna) och den andra åt Penedes känt för Bodegas Torres och centrum för Cavatillverkningen. Vi planerar även för en halvdagstur till Alella, ett av Spaniens minsta vinområden. En dag har du helt för dig själv. Stadens turistbussar rekommenderas!

Barcelona är fantastiskt! En hamnstad med uteserveringar, den charmiga saluhallen La Boqueria, Picasso- och Miròmuséerna och La Rambla som pulserar hela dygnet med restauranger, caféer m.m. Den store sonen i Barcelona, Antoni Gaudí´s fantastiska skapelser lämnar ingen oberörd (t.ex: La Pedrera, Parc Guel och La Sagrada Famiglia).

FC Barcelona spelar derbymatch hemma på söndagen mot Espanyol. Möjlighet kan finnas att ordna biljetter om vi är ute i god tid.

Är Du intresserad att se FC Barcelona så meddela detta vid bokningen!! Viktigt!

I priset från 11 500:- ingår: Flyg, flygskatter, boende fem nätter i dubbelrum i Standard Rooms, inkl. frukost på enkla, centrala Hotel Oriente, samtliga vinutflykter inkl. provningar med buss, två luncher, transfer från och till flygplatsen i Barcelona samt reseledare. Boende: Standard Rooms och Ramblas rooms - tillägg 650:- per person (ut mot La Rambla)

Bilder från 2015

 

ANMÄLAN och FRÅGOR
Tel. 0418-431411            

lennart@bussresandirekt.se

FRÅGOR
0418-17818,
070-9947403(Kaj Ströberg)
kaj.stroberg@brevboxen.se
Kaj Ströbergs hemsida

VIKTIGT ATT VETA OM FLYGRESAN

Hem

Bilder från resan 2011

Bilder från resan 2012

Bilder från resan 2013