Vinresa med Kaj Ströberg till
CHAMPAGNE 23 - 29 april 2017 (7 dagar)
Resan genomförd - se bilder

 

För 3:e gången kommer vi att anordna en renodlad resa till Champagne. Tidigare har vi endast gjort ett kortare besök i kombination med andra vinområde som Alsace eller Bourgogne. Första resan genomfördes med bokad färdig grupp 2015.
Vår ambition är att göra en likvärdig resa våren 2017 som tidigare.

Söndag 23 april (70 mil)
Avresa tidig morgon från Landskrona. Vi kommer till Hamm på kvällen, där vi övernattar på Mercure Hotel. På kvällen äter vi en gemensam middag på hotellet.

Måndag 24 april (50 mil)
Avfärd från Hamm efter frukost för resa mot Champagne. Vi har picnic på vägen. Vi besöker Champagne Alain Thiènot i Reims. Därefter incheckning på Hotel Les Berceaux i Epernay. På kvällen blir det gemensam middag på restaurang Bistrot Le 7.

Tisdag 25 april
Besök hos Champagne Pol Roger i Epernay. Därefter promenerar vi ner till restaurang La Table Kobus för lunch.
På eftermiddagen besöker vi Champagne Deutz i Aÿ. Kvällen fri.

Onsdag 26 april
På förmiddagen är vi åter i Aÿ, nu hos Champagne Bollinger. Efter lunch hos Chez Max i Magenta besöker vi Champagne Vilmart i Rilly-la-Montagne. Kvällen fri.

Torsdag 27 april
På förmiddagen besöker vi Champagne Gimonnet i Cuis. Efter lunch på Auberge Saint Fergeux i Gionges åker vi ännu en gång till Aÿ och nu Champagne Goutorbe. Kvällen fri.

Fredag 28 april
(43 mil)
Avfärd Epernay.  På väg mot Rheingau stannar vi för lunch på Landhaus Dubs i Osthofen. Vi besöker på eftermiddagen Weingut Spanier-Gillot i Reinhessen och checkar därefter in på Jagdschloss Niederwald i Rüdesheim. Gemensam middag på hotellet på kvällen.

Lördag 29 april (92 mil)
Avfärd Rüdesheim efter frukost. Ankomst Landskrona under kvällen.

I priset : Bussresa, sex övernattningar i dubbelrum med frukost, alla vinprovningar, fem luncher och två middagar, vinguide samt reseledare.
Enkelrumstillägg: 1500:-  Min. 15 - Max. 25 deltagare  

FRÅGOR
Tel. 0418-431411 - 0708-520117 (Lennart Ekström)      

FRÅGOR
0418-17818 (Kaj Ströberg)

kaj.stroberg@brevboxen.se
      

Bilder från 2016

Hem