Vinresa med Kaj Ströberg till

TOSCANA 6 - 11(12) maj 2015

Resan genomförd! Se bilder! Ev. ny resa 2016

Vi åker åter till Toscana!
Upplev historiska Siena och Florens och högklassiga vinbesök. Till Toscana vill man gärna återvända. De tre tidigare resorna har blivit lyckade och skapat efterfrågan, så nu erbjuds ännu en resa.

Vi flyger till Florens och åker buss till Siena. Med utgångspunkt från Siena, där vi bor tre nätter, gör vi utfärder i Chianti Classico, Montalcino och Montepulciano. Vinbesök och luncher under dessa dagar kommer att hålla den klass som kan förväntas om du deltagit på andra vinresor med oss.
Vi bor sedan i Florens två nätter och där ägnas en hel dag åt den historiska staden och ni erbjuds en halv dags svensk guidning.
Det kan finnas möjlighet till en dag extra i Florens – Extra kostnad för en hotellnatt tillkommer. Ni betalar då själv transporten till flygplatsen – endast en kort tur med taxi.

I priset ingår: Flyg, flygskatter, boende fem nätter i dubbelrum inkl. frukost, tre nätter i Siena och två nätter i Florens, alla vinbesök, en middag, tre luncher, transfer från och till flygplatsen samt mellan Siena och Florens, vinguide samt reseledare.
Flygpriset vid bokningstillfället avgör ditt slutpris!
Enkelrumstillägg 950:-   Min. 15 pers. - max. 25 pers.

 

FRÅGOR
Tel. 0418-431411  
lennart@bussresandirekt.se          

FRÅGOR
0418-17818, 070-9947403 (Kaj Ströberg)
kaj.stroberg@brevboxen.se
Kaj Ströbergs hemsida

 

VIKTIGT ATT VETA OM FLYGRESAN

Bilder från resan 2012!

Bilder från resan 2014

Hem